Procesoare Intel pe site-ul AMD?

Postat de Partz Partzescu in Categoria 1 pe 30 Iunie 2007

Da cam asa e , am gasit via clocky.ro  aceasta informatia care spune ca se foloseste un procesor Intel Core Duo intr-un laptop Asus pe site-ul Amd, insa daca stam putin si analizam situatia este vorba de fapt despre ATI un recunoscut fabricant de placi video care a fost cumparat de AMD acum ceva timp , ok site-ul : http://ati.amd.com/buy/promotions/asusa8jr/index.html

Imparte si cu alti caterinca:

  • del.icio.us
  • Digg
  • Furl
  • Reddit
  • StumbleUpon
  • Technorati
  • YahooMyWeb
Trimite prietenilor tai caterinca prin Yahoo Messenger!

Alte Caterinci

2 Raspunsuri la “Procesoare Intel pe site-ul AMD?”

  1. john a scris pe 23 Iulie 2007

    nu ai inteles , e vorba de faptul ca pe site-ul AMD exista de vanzare un laptop cu proc intel , asta era ideea.

  2. Partz Partzescu a scris pe 25 Iulie 2007

    da exista pentru ca AMD=ATI deci daca laptopul foloseste placa video ati si proc intel nu vad problema.

Ai ceva de spus?